Wat is de terugbetalingstermijn voor de Consumptiecheque Edenred?

Papieren cheques worden terugbetaald via bankoverschrijving, op de vijftiende of dertigste van de maand, afhankelijk van wanneer Edenred de cheques ontvangt. Cheques die tijdens de eerste twee weken van de maand binnenkomen, worden terugbetaald op de 30ste van de maand. Voor cheques die we tijdens de laatste twee weken van de maand ontvangen, gaat het om de 15de van de volgende maand.

Hiervoor stuur je je Consumptiecheque samen met je volledig ingevulde afgiftebon naar ons terug.

N.B.: De papieren cheques worden tot drie maanden na vervaldatum terugbetaald. Na deze termijn worden de cheques niet meer terugbetaald. Stuur ons dus regelmatig je cheques op.