Hoe worden de Consumptiecheques uitbetaald?

Stuur ons de cheques, samen met de correct ingevulde afgiftebon terug die je online invulde. In slechts enkele minuten geef je de aantallen en waarden in van je bon en je aansluitinsgcontract tot het Consumptiecheque Edenred-netwerk zal automatisch worden ingevoerd!*

Je zult een document ontvangen per e-mail om af te drukken en bij de cheques te voegen bij de verzending.

* Wanneer de terugbetaalprocedure niet wordt gerespecteerd, zullen je extra kosten worden aangerekend.