Hoe de consumptiecheques indienen?

1. Rankschik alle cheques in dezelfde richting, zonder ze vast te nieten of te plooien.
  2. Zorg ervoor dat er niets wordt geschreven op de cijferzone onderaan de cheques, zodat ze probleemloos automatisch ingelezen kunnen worden.
  3. Zet er vervolgens een stempel van jouw bedrijf op als bewijs dat de cheques wel degelijk van jouw zijn.
  4. Vul de afgiftebon in. Print en bewaar een kopie als bewijs.
  5. Stuur dit alles aangetekend op naar:

Edenred, Triumph Building II

A. Fraiteurlaan 15/23

1050 Brussel

Of maak gebruik van onze beveiligde ophaaldienst zodat je er zeker van bent dat de cheques wel degelijk aan ons worden bezorgd. Bovendien worden de cheques via deze dienst binnen acht werkdagen terugbetaald (15 euro per afhaling). Neem contact op via partners-BE@edenred.com om deze dienst te activeren.

Herinnering

Eventueel verlies of diefstal bij het terugsturen van cheques op een andere manier als beveiligd transport, valt niet onder de verantwoordelijkheid van Edenred.