Hoe werkt de terugbetaling bij Edenred papieren cheques?

Papieren cheques worden automatisch terugbetaald via bankoverschrijving. Stuur hiervoor je papieren cheques vergezeld met het volledig ingevulde afgifteborderel terug. Bij elke terugbetaling ontvang je een gedetailleerd overzicht per e-mail.

Consumptiecheque Edenred
De terugbetaling van Consumptiecheque Edenred vindt plaats geberut via een bankoverschrijving, afhankelijk van wanneer Edenred de cheques ontvangt. Cheques ontvangen tijdens de eerste twee weken van de maand worden op de 30ste terugbetaald; cheques ontvangen in de laatste twee weken dan de maand worden op de 15de van de daaropvolgende maand terugbetaald. Stuur ons de cheques, vergezeld van het volledig ingevulde Consumptiecheque Edenred-afgifteborderel of de PDF afgifteborderel terug. Je kunt hiervoor een beroep doen op onze beveiligde ophaaldienst om een goede overdracht te verzekeren. Meer info.
Ticket EcoCheque

De terugbetaling van Ticket EcoCheque in papieren formaat gebeurt via een bankoverschrijving op de 15de of de 30ste van de maand, naargelang de ontvangstdatum van de cheques. Cheques ontvangen tijdens de eerste twee weken van de maand worden op de 30ste terugbetaald; cheques ontvangen in de laatste twee weken dan de maand worden op de 15de van de daaropvolgende maand terugbetaald. Stuur ons de cheques, vergezeld van het volledig ingevulde afgifteborderel terug. Je kunt hiervoor een beroep doen op onze beveiligde ophaaldienst om een goede overdracht en een express-terugbetaling binnen de 8 werkdagen te verzekeren. Meer info.

Ticket Compliments

De terugbetaling van Ticket Compliments in papieren formaat gebeurt via een bankoverschrijving op de 15de of de 30ste van de maand, naargelang de ontvangstdatum van de cheques. Cheques ontvangen tijdens de eerste twee weken van de maand worden op de 30ste terugbetaald; cheques ontvangen in de laatste twee weken van de maand worden op de 15de van de daaropvolgende maand terugbetaald. Stuur ons de cheques, vergezeld van het volledig ingevulde afgifteborderel terug.Je kunt hiervoor een beroep doen op onze beveiligde ophaaldienst om een goede overdracht en een express-terugbetaling binnen de 8 werkdagen te verzekeren. Meer info.

Ticket Sport & Culture

De terugbetaling van Ticket Sport & Culture in papieren formaat gebeurt via een bankoverschrijving op de 15de of de 30ste van de maand, naargelang de ontvangstdatum van de cheques. Cheques ontvangen tijdens de eerste twee weken van de maand worden op de 30ste terugbetaald; cheques ontvangen in de laatste twee weken dan de maand worden op de 15de van de daaropvolgende maand terugbetaald. Stuur ons de cheques, vergezeld van het volledig ingevulde afgifteborderel terug. Je kunt hiervoor een beroep doen op onze beveiligde ophaaldienst om een goede overdracht en een express-terugbetaling binnen de 8 werkdagen te verzekeren. Meer info.

Hoe dien je cheques in?

  1. Maak een ordelijk stapeltje van jouw cheques (allemaal in dezelfde richting), zonder ze vast te nieten of te plooien.
  2. Schrijf niets op de cijferzone onderaan op de cheques, zodat ze probleemloos automatisch ingelezen kunnen worden.
  3. Zet er vervolgens een stempel van jouw bedrijf op als bewijs dat de cheques wel degelijk van jou zijn en controleer de verschillende zichtwaardes van de cheques.
  4. Vul het afgifteborderel in. Je vindt het op onze website en in jouw handelaarszone. Bewaar een kopie als bewijs. 
  5. Stuur dit alles aangetekend op naar Edenred - Dienst Terugbetalingen, Vorstlaan 165/B9, 1160 Brussel Of maak gebruik van onze beveiligde ophaaldienst zodat je er zeker van bent dat de cheques wel degelijk aan ons worden bezorgd. Bovendien worden de cheques via deze dienst binnen acht werkdagen terugbetaald (20 euro per afhaling). Neem contact op via partners-BE@edenred.com, met vermelding van uw BTW-nummer en het ophaaladres, om deze dienst te activeren. Meer info.

Herinnering

* Eventueel verlies of diefstal bij het terugsturen van cheques op een andere manier als beveiligd transport, valt niet onder de verantwoordelijkheid van Edenred.

Papieren cheques worden tot drie maanden na de vervaldatum terugbetaald. Na deze periode betalen we ze niet meer terug. Let daar dus op en stuur ze regelmatig naar ons!

Denk eraan de elektronische cheques te aanvaarden!

Vervaldata moet je niet meer nakijken, cheques moet je ons niet meer terugsturen! Met de Edenred-kaart zijn enkel de geldige cheques beschikbaar. De terugbetaling van transacties die geregistreerd zijn met de Edenred-kaart, vindt automatisch plaats binnen de twee werkdagen, via bankoverschrijving. Vervoeg ook snel het elektronisch netwerk!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.