Hoe werkt de terugbetaling bij Edenred?

Papieren cheques worden terugbetaald via bankoverschrijving, op de vijftiende of dertigste van de maand, afhankelijk van wanneer Edenred de cheques ontvangt. * Hiervoor stuur je je papieren cheques samen met je volledig ingevuld afgifteborderel naar ons terug. Bij elke terugbetaling ontvang je een gedetailleerd afschrift per e-mail.

* Cheques die tijdens de eerste twee weken van de maand binnenkomen, worden terugbetaald op de 30ste van de maand. Voor cheques die we tijdens de laatste twee weken van de maand ontvangen, gaat het om de 15de van de volgende maand.

Hoe dien je cheques in?

  1. Maak een ordelijk stapeltje van jouw cheques (allemaal in dezelfde richting), zonder ze vast te nieten of te plooien.
  2. Schrijf niets op de cijferzone onderaan op de cheques, zodat ze probleemloos automatisch ingelezen kunnen worden.
  3. Zet er vervolgens een stempel van jouw bedrijf op als bewijs dat de cheques wel degelijk van jou zijn.
  4. Vul het afgifteborderel Je vindt het op onze website en in jouw handelaarszone. Bewaar een kopie als bewijs. 
  5. Stuur dit alles aangetekend op naar Edenred, Triumph Building II, A. Fraiteurlaan, 15/23, 1050 Brussel. Of maak gebruik van onze beveiligde ophaaldienst zodat je er zeker van bent dat de cheques wel degelijk aan ons worden bezorgd. Bovendien worden de cheques via deze dienst binnen acht werkdagen terugbetaald (15 euro per afhaling). Neem contact op via partners-BE@edenred.com om deze dienst te activeren.

Herinnering

** Eventueel verlies of diefstal bij het terugsturen van cheques op een andere manier als beveiligd transport, valt niet onder de verantwoordelijkheid van Edenred.

Papieren cheques worden tot drie maanden na de vervaldatum terugbetaald. Na deze periode betalen we ze niet meer terug. Let daar dus op en stuur ze regelmatig naar ons!

Denk eraan de elektronische cheques te aanvaarden!

Vervaldata moet je niet meer nakijken, cheques moet je ons niet meer terugsturen! Met de Edenred-kaart zijn enkel de geldige cheques beschikbaar. De terugbetaling van transacties die geregistreerd zijn met de Edenred-kaart, vindt automatisch plaats binnen de twee werkdagen, via bankoverschrijving. Vervoeg ook snel het elektronisch netwerk!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.