Wat is de terugbetalingstermijn?

Transacties met de Edenred-kaarten worden automatisch binnen 2 werkdagen terugbetaald via bankoverschrijving.

Papieren cheques
worden ook terugbetaald via bankoverschrijving, op de 15 of 30 van de maand (afhankelijk van wanneer Edenred de cheques ontvangt). Cheques die tijdens de eerste twee weken van de maand binnenkomen, worden terugbetaald op de 30. Voor cheques die we tijdens de laatste twee weken van de maand ontvangen, gaat het om de 15 van de volgende maand.

Klik hier voor meer informatie over de terugbetaling van elektronische of papieren cheques.