Hoe werkt de terugbetaling bij Edenred?

Handelaars die onze partner zijn voor elektronische producten hebben het voordeel dat ze automatisch binnen de twee werkdagen uitbetaald worden.

Alle uitbetalingen (zowel voor elektronische als papieren cheques) worden uitgevoerd op het rekeningnummer dat u in uw contract hebt opgegeven.

Bent u ondertussen van rekeningnummer veranderd? Laat het ons dan weten via deze link!

Edenred gebruikt één rekeningnummer voor alle terugbetalingen en geeft ook altijd informatie over het type terugbetaling in de mededeling van de betaling. Meer informatie daarover vindt u hier.