Promotiemateriaal downloaden

Wilt je de logo's van Edenred downloaden voor jouw website en sociale netwerken?
Onze Edenred-logokit staat tot uw beschikking: Edenred, Ticket Restaurant, Ticket EcoCheque, Ticket Compliments, Ticket Sport & Culture en MyOrder Edenred ; er allemaal!

Wilt je nieuwe Edenred stickers ontvangen? Bestel het stickerset.

Aanvaardt je Consumptiecheque Edenred? Je kunt ons communicatiemateriaal downloaden en printen.

Aanvaardt je Ticket EcoCheque?

Je kunt downloaden en afdrukken:

• De complete promotiekit (poster voor jouw raam, sticker voor jouw schappen en media voor jouw communicatie op sociale netwerken)
  • De Opleidingsmateriaal om alles te begrijpen over de lijst van producten en diensten die in aanmerking komen voor ecocheques!
Aanvaardt je Consumptiecheque Edenred?

Je kunt ons communicatiemateriaal downloaden en afdrukken.

Gebruik je de Joyn app? Wist je dat je nu ook Edenred en Joyn aan elkaar kunt koppelen en mobiele betalingen met de Edenred-kaart kunt aanvaarden? Download onze promotiekit voor je communicatie!