Wat gebeurt er als ik een bestelling annuleer omdat ik hiervoor te weinig tijd of voorraad heb?

Wanneer een bestelling via MyOrder werd doorgegeven, kunt u deze als handelaar annuleren. U kunt eventueel ook het afhaaluur aanpassen.

Dit kan heel eenvoudig door de status van de bestelling aan te passen met de hiertoe bestemde knop in uw beheerinterface.

Bij annulering van een bestelling door de handelaar krijgt de klant hiervan meteen een melding. Het betaalde bedrag wordt in dat geval niet afgehouden.