Hoe raadpleeg ik het overzicht van alle ontvangen betalingen?

Op uw handelaarsruimte op MyOrder vindt u een overzicht met al uw bestellingen (betaald met Ticket Restaurant of een ander betaalmiddel, zoals Bancontact, Maestro, MasterCard en Visa).  De rapporten in uw persoonlijke ruimte geven een overzicht van welke betaalmiddelen er voor de verschillende bestellingen werden gebruikt. Het bedrag van de bestelling en het gebruikte betaalmiddel zijn er duidelijk vermeld.

Het overzicht van alle ontvangen betalingen staat niet alleen in uw handelaarsruimte, maar u krijgt dit ook elektronisch van Ticket Restaurant voor de transacties die via het MyOrder Edenred platform of eventueel via de terminal in uw zaak werden uitgevoerd.