Ik heb geen terminal, maar kan ik toch van MyOrder Edenred gebruikmaken?

Absoluut! Ook zonder betaalterminal kunt u van MyOrder Edenred profiteren! De betaling gebeurt elektronisch via de MyOrder Edenred app. Het bedrag staat automatisch na twee tot vijf werkdagen op uw rekening.

Via het internet krijg u toegang tot het bestelplatform. Klik op de link, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in, en u kunt uw beheerinterface meteen gebruiken. Een tablet of een computer, meer hebt u dus niet nodig.