Hoe werkt het platform?

MyOrder Edenred is een platform waar je eten kunt bestellen om af te halen of om te laten bezorgen.

Deze service is beschikbaar via de website en de app van MyEdenred Belgium, net als via de chatfunctie van Facebook Messenger.

De gebruiker kiest een handelaar in zijn buurt. Eerst selecteert hij een menu en het gewenste afhaal- of bezorguur. Dan rondt hij zijn bestelling met een beveiligde betaling af. Betalen op MyOrder Edenred kan met de Edenred kaart voor Ticket Restaurant, maar ook met klassieke betaalmethodes zoals Bancontact, Maestro, MasterCard en Visa.

De handelaar ontvangt dan de bestelling, bevestigt deze aan de gebruiker en informeert hem in real time over de status ervan. Dit alles kan met een eenvoudige klik in de bestelinterface