Wat gebeurt er als een klant zijn bestelling annuleert?

De klant kan zijn bestelling annuleren zolang u deze nog niet in rekening hebt gebracht en nog niet hebt bevestigd in uw beheerinterface. De klant ziet dan de knop ‘annuleren’ op zijn bestelscherm.

Zodra u de bestelling hebt bevestigd, kan de klant die niet meer annuleren.

Een geannuleerde bestelling verdwijnt niet uit de interface, maar krijgt wel de status 'Geannuleerd'.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.