Hoe gaat de uitbetaling in zijn werk?

De gebruiker kan het volledige bedrag van de bestelling (inclusief leveringskosten) betalen met Ticket Restaurant of een deel ervan indien zijn saldo ontoereikend is.

Het bedrag dat met Ticket Restaurant betaald werd, zal mits inhouding van het gebruikelijke participatie-percentage aan u worden uitbetaald in de algemene Ticket Restaurant uitbetaling op de 2e werkdag na de transactie. U zal op uw terugbetalingsoverzicht kunnen zien welk deel van de uitbetaling transacties via UberEats betreft en welk deel in uw winkel zelf gebeurde.

UberEats zal zijn commissie op het gehele bedrag van de bestelling heffen volgens de contractuele voorwaarden met u als handelaar. UberEats zal ook instaan voor de uitbetaling van het bedrag van de aanvullende betaling.

UberEats zal de leveringskosten op de gebruikelijke manier aan u factureren en via die weg recupereren.