Wat moet ik als handelaar doen om Ticket Restaurant via UberEats te aanvaarden?

Als handelaar moet u:

1. Een Ticket Restaurant-contract met ons afsluiten of met ons afgesloten hebben
  2. Aan de outlet die op UberEats beschikbaar is moet een virtuele (Webauth) terminal gekoppeld zijn.
  3. U moet ook uw opt-in voor de betaling met Ticket Restaurant op het UberEats-platform geven. Dit doet u rechtstreeks op het UberEats-platform.