Voor wat kan ik een product aanvaarden?

 1. Ticket Restaurant

  Deze elektronische cheques kunnen enkel uitgegeven worden in de voedingssector.

 2. Ticket EcoCheque

  Deze cheques kunt u zowel in elektronische als papieren versie aanvaarden. Ze zijn bedoeld voor de aankoop van ecologische producten en diensten, voor het promoten van de duurzame mobiliteit en voor het ondersteunen van recyclage en afvalpreventie. Dit gaat van apparaten met een ecolabel, over milieuvriendelijke producten en ecotoerisme tot de herstellingskost van kledij en apparaten.

  De Nationale Arbeidsraad brengt op regelmatige basis een herziene lijst uit die opsomt welke producten en diensten er aangekocht mogen worden met de Ticket EcoCheque. De recentste versie vindt u op www.myecocheques.be.

 3. Ticket Compliments

  Deze cheques kunt u zowel in elektronische als papieren versie aanvaarden. Ze kunnen gebruikt worden voor de aankoop van kledij, modeaccessoires, speelgoed, hifi, reizen, boeken, decoratie, evenementtickets,...

 4. Ticket Sport & Culture

  Deze elektronische of papieren cheques zijn inwisselbaar tegen sportabonnementen, dekken de verhuur van sportvelden en kunnen gebruikt worden bij het aanschaffen van tickets voor culturele evenementen zoals tentoonstellingen, theatervoorstellingen en festivals.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.