Voor wat kan ik een product aanvaarden?

 • Bijgewerkt
 • Maaltijdcheques kunnen alleen worden gebruikt in de voedingssector. Ze zijn bedoeld om maaltijden of consumptieklare voeding te kopen, zoals vermeld in het koninklijk besluit van 12 oktober 2010, en bij Edenred worden ze sinds 2015 volledig digitaal verstrekt via de Edenred-kaart.

  Restauranthouders, ambachtelijke slagers of bakkers, verkopers van voedingsproducten … Edenred Maaltijd is de ultieme troef waarmee je je omzet een boost geeft! Sluit je in enkele klikken aan bij het netwerk.

 • De papieren ecocheques bestaan al sinds 2009, maar vanaf nu worden ze 100% digitaal aangeboden op de Edenred-kaart. De laatste papieren cheques zijn geldig tot eind 2023.

  Ze zijn bedoeld om de aankoop van duurzame en/of ecologische producten en diensten aan te moedigen, zoals bepaald in het koninklijk besluit van 20 mei 2009. Denk maar aan producten met een Europees ecolabel, duurzame mobiliteit, recyclage en afvalpreventie. De Nationale Arbeidsraad herziet regelmatig de officiële lijst met producten en diensten die met ecocheques gekocht kunnen worden. Misschien hoort jouw sector hier al bij! Wil je graag alles weten over ecocheques en in welke gevallen ze van toepassing zijn op jouw activiteiten? Lees dan ons artikel! Als je catalogus effectief artikels voorstelt die in aanmerking komen voor Edenred Eco, sluit je dan aan in enkele klikken.

  PS:
  Edenred Ecois nu volledig gedigitaliseerd op de Edenred-kaart. De laatste papieren cheques zijn geldig tot eind 2023. Sluit je in enkele muisklikken aan bij het elektronische aanvaardingsnetwerk door je contract in te vullen.

 • Edenred Geschenk kunnen worden gebruikt om kleding, modeaccessoires, speelgoed, hifi, reizen, boeken, decoratie, evenementtickets en nog veel meer te kopen. Kortom: alles wat als cadeau kan worden beschouwd, valt hieronder, zoals beschreven in het koninklijk besluit van 13 juli 2007.

  Je kunt Edenred Geschenk elektronisch via de Edenred-kaart aanvaarden. De laatste exemplaren van de papieren cheques zijn geldig tot eind februari 2023.
  Sluit je in enkele klikken aan bij het netwerk.

 • Deze vrijetijdscheques, volledig gedigitaliseerd op de Edenred-kaart sinds 2021, zijn geldig voor sportabonnementen, om een sportkamp of sportterrein te boeken, voor de aankoop van tickets voor culturele evenementen zoals tentoonstellingen, muzikale of theatervoorstellingen en voor festivals of pretparken, zoals vermeld in het koninklijk besluit van 30 juni 2006.

  Ben jij de uitbater van een boekhandel, een erkende culturele instelling of een sportvereniging? Dan is Edenred Sport & Cultuur jou op het lijf geschreven! Sluit je in enkele klikken aan bij het netwerk.

 • Zoals bepaald in het koninklijk besluit  kunnen alle handelszaken, fysiek en online, die in aanmerking komen voor maaltijdcheques en/of ecocheques, de koopkrachtpremie in de vorm van een Consumptiecheque aanvaarden.

  Om ervan te profiteren, moet je dus deel uitmaken van ten minste één van de twee in aanmerking komende fysieke en/of online sectoren:

  • Voedingsmiddelen: je ben restauranthouder, slager of bakker, verkoper van voedingsproducten.
  • Duurzame en ecologische goederen: je ben actief in ecotoerisme, herstelling, verkoop van biologische of gelabelde producten, tweedehands, afvalpreventie of...

  Hier vind je de gedetailleerde lijst van de CNT met producten en diensten die kunnen worden betaald met ecocheques.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen