Welke zichtbaarheid krijgt u aangeboden?

Door aan te sluiten bij ons netwerk, geniet u automatisch van een gratis zichtbaarheid voor onze duizenden gebruikers:

• Stickers voor uw etalage, kassa’s en terminal(s);
    Nieuwe promotiekit nodig? Bestel het hier.
  • Op onze website en zoekmachine;
  • Op onze mobiele app MyEdenred Belgium.

Vergeet niet uw klanten te informeren:

• Plaats de logo's voor Ticket Restaurant, Ticket EcoCheque, Ticket Compliments, Ticket Sport & Culture en/of MyOrder Edenred op uw website - download de logo-kit (web only);
  • Breng uw fans en followers op de hoogte;
  • Volg en tag ons op Facebook, TwitterInstagram en LinkedIn. We zullen u voorstellen aan onze gebruikers!